Spela på trav | outofammo.se

outofammo.se

Spel online – dator, surfplatta, mobil & tv!

Spela på trav

Vi läser i tidningen nästan varje dag om nya storvinster på travbanorna runt om i Sverige. De som livnär sig på travandet håvar in miljoner varje år. Varför kan inte du göra samma sak?

Kunskap

Det gäller främst att skaffa kunskap om spelet. Hur fungerar trav och hur ska man betta? Du kan snabbt hitta gratis travtips på nätet som hjälper dig på vägen. Men förutom att ta emot några bra tips behöver du lära känna hästarna, tränarna och kuskarna. Tack och lov är travsport en av de populäraste sporterna i landet, det finns ingen brist på information. Annars kan du besök travbanor och spela på de mindre loppen. Lär dig systemet på plats istället för ur en bok eller artikel. Travsporten har en stor gemenskap och veteranerna lär dig gärna spelet och svara på frågor. Alla lopp och tävlingar följer inte samma regler. Det finns exempelvis tillfällen då galoppsteg är tillåtna medan det kan leda till automatisk diskkvalifikation i andra lopp. Att ha reglerna för de olika loppen i huvudet tar tid att lära sig. Till dess kan du luta dig mot seniorernas kunskaper.

Spela online

Det enklaste sättet att ta del av vinsterna på travbanorna, är att spela online. Där kommer du även åt alla travtävlingar som sker utlandet. Stora internationella tävlingar såsom Prix d’Amerique kan du till och med spela på via en app. Tack vare travsportens närvaro på nätet kan du alltid vara uppdaterad och hitta de senaste loppen över hela Sverige. Du slipper åka till olika travbanor eller endast kunna betta på din lokala travbana. Spelar du på nätet kan du också få bonusar och erbjudanden som ger dig mer att spela för. Välkomstbonusar är vanligt förekommande och kan ge dig flera hundra kronor extra att satsa på din favorit.Tänk på att travsport räknas som ett kunskapsspel och faller därmed under skattelagen. Du behöver skatta på alla travvinster.