Fastasy sports | outofammo.se

outofammo.se

Spel online – dator, surfplatta, mobil & tv!

Fastasy sports

Fantasy sports är någonting som länge varit väldigt stort på den andra sidan Atlanten och någonting som för tillfället börjar ta fart på allvar här i Sverige. Därför tänkte vi att det kunde vara intressant för er läsare att kika lite mer på fenomenet en dag som denna!Det i Sverige numera populära fenomenet ”fantasy sports” är något som vinner mer mark för var dag som går. Fantasy sports går ut på att tävla emot andra om vem som kan plocka ihop det bästa laget och skaffa sig mest poäng under en viss tidsperiod, lång som kort. Med tanke på hur sportintresserat folk vi svenskar faktiskt är så är det heller inte konstigt att fantasy sports börjar växa sig stark, en utveckling som säkerligen bara kommer fortgå.

Med eller utan pengar

Fantasy sports går att spela med eller utan pengar och därför börjar många åtminstone inledningsvis med att testa krafterna mot sina polare genom att sätta samman gemensamma gratisligor. Efter någon eller några säsonger så brukar det därefter dock stå ganska klart vilka som har bättre koll och känsla än andra. För dessa individer kan det därför faktiskt finnas en viss mening i att testa sina vingar emot andra, mera professionella, fantasy bettare!

Populärast

Den allra populäraste typen av fantasy sports i Sverige är mest troligt fotboll, och då den inom Premier League, men förutom detta så är det helt klart amerikansk fantasy sport som gäller. Där är det fyra stora sporterna, eller vi kanske ska säga ligorna, NBA (basket), MLB (baseboll), NHL (hockey) och NFL (amerikansk fotboll).