Favoriter bland spelautomater | outofammo.se

outofammo.se

Spel online – dator, surfplatta, mobil & tv!

Favoriter bland spelautomater

Spelautomater har formligen exploderat i popularitet på senare tid och det finns idag ett otroligt stort urval av dem att hitta på nätet. I denna artikel tänkte vi titta lite närmare på några av de som spelare verkar gilla bäst. De vi tar upp här räcker så klart inte för att visa upp alla de bästa ute på marknaden. För fler exempel och en chans att prova spela dessa och många mer kan man alltid vända sig till en sajt som Mr Green.

Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest är utvecklat av NetEnt och var deras första så kallade platinumspel, ett som tar spelautomater till nya höjder. Det är baserad på en riktig historisk person: Gonzalo Pizzaro, en conquistador som var med och erövrade Peru i början på 1530-talet och sedan ledde ett uppror mot Spanien årtiondet därpå. Spelet är dock inriktad på hans jakt efter den mytomspunna staden av guld: Eldorado. Spelet introducerade en funktion som utvecklaren kallade för Avalanche där block som var med i en vinstlinje försvann och alla andra block föll ned för att fylla utrymmena, varpå nya block föll ned från toppen av skärmen för att fylla ut spelplanen. På så sätt kan ett enda spel leda till flera vinster i rad.

South Park Reel Chaos

Det är nu nästan 20 år sedan South Park först dök upp i tv och serien har fortsatt att vara relevant i alla dessa år. Det var nog ingen som blev förvånad över att spel skulle dyka upp baserad på den, och ett av dem var South Park Reel Chaos. Detta lånar karaktärerna som fjärdeklassarna själva tog på sig i sin superhjältefas och man kommer att stöta på bland annat The Coon, Human Kite, Toolshed, Mysterion och många fler som de slåss mot den onde Professor Chaos.

Jack and the Beanstalk

Jack and the Beanstalk är ett av de senaste stora framgångarna från NetEnt och med detta spel lyckades de än en gång utmana folks förutfattade meningar om vad en spelautomat kan vara med fantastiska 3D animationer och spännande spelmekanik. Detta är så klart baserad på sagan med samma namn, som vi svenskar mer känner igen som ”Jack och bönstjälken”, där vår hjälte Jack försöker att klättra upp för den enorma bönstjälken som växte upp ur marken vid hans familjs hus från ett par magiska bönor.

Mega Fortune

Alla som har någon vetskap om spelautomater känner säker igen Mega Fortune. Detta är ett av de mest populära, om inte det mest populära jackpottspelet idag och har vid flera tillfällen gjorde lyckliga personer till mångmiljonärer. Detta spel har faktiskt varit ansvarig för två av de största vinsterna någonsin i onlinecasinohistoria. Många vet dock inte att detta spel faktiskt har tre olika jackpottar. Med rätta är det ju den stora huvudjackpotten som får rampljuset, men spelet har även ”major” jackpotten och ”rapid” jackpotten, som inte är lika stora, men de betalas ut betydligt oftare. Men i slutändan är det så klart den stora jackpotten som drar spelare till Mega Fortune.

Koi Princess

Koi Princess är ett spel som kom ut 2015 och till en början flög något under radarn. Men som spelare hittade till den började den snabbt att bli riktigt populär. Spelet har starka animeövertoner och är rent visuellt väldigt underhållande. En av de riktigt spännande sakerna med Koi Princess är att det finns en hel massa slumpmässiga bonusspel som dyker upp medan man spelar. Det är helt enkelt mycket spel för pengarna och är något alla borde prova på minst en gång.