Populära nätspel | outofammo.se

outofammo.se

Spel online – dator, surfplatta, mobil & tv!

Populära nätspel

Nätspel är idag en kategori som blir mer och mer populär just för att man kan spela med sina vänner och uppleva något tillsammans istället för att en person spelar. Här kommer en lista på några av de nätspel som anses vara värd att titta på och testa. Vi börjar med en sajt med olika casinospel som slots med mera för att sedan kolla upp lite andra spännande spel på nätet.video-games-online

  • VideoSlots

På denna sajt hittar du en stor blandning av olika Video Slots något som blivit oerhört populärt och relativt lätt att vinna pengar, om det nu kan anses vara lätt att vinna. Men i jämförelse med andra typer av spel så kan man med insatta medel kunna sitta en bra stund och spela på detta maskiner och förhoppningsvis få en och annan jackpot som ger en lite rejälare vinst. Du hittar även klassiska spel såsom Black Jack, Roulette och Video Poker, så ta chansen och testa något av dessa roliga spel.

  • League of Legends

Det förvånar oss inte att LoL hamnar högt på topplistorna bland nätspelen. Riot Games har skapat en stor succé som inte verkar lugna ner sig. Fler källor visar att spelet kommer att ligga på första plats ett bra tag till. Marknadsidén om att ha ett gratis spel med små transaktioner gör att de inte bara tjänar bra utan kan enkelt locka in nya spelare. Ett av deras andra idéer är att låta spelarna själva få arbeta ihop poäng som du får använda till att köpa karaktärer. Detta leder till att de som har mycket tid och vill inte betala med riktiga pengar kan fortfarande få spela med de karaktärer dom vill ha, dock så tar det bara tid att samla dessa poäng. Deras koncept om att låta en rotation på några karaktärer som alla spelare får testa helt utan extra kostnad. Detta gör att man kan enklare veta vad man vill köpa vid ett senare tillfälle. Det sistnämnda är dessutom en genidrag för att låta folk få provsmaka karaktärerna.

  • World of Warcraft

Att WoW också hamnar högt bland dessa spel kommer inte heller som en chock då det varit ett av världens mest populära onlinespel sedan tidigt 2000-tal. Den senaste expansionen såg inte bara ett nytt flöde av spelare utan även att många gamla spelare kom tillbaka. När spelet kom ut 2004 blev det en storsäljare på en gång. Succén tycks inte heller dö av.

  • Counter-Strike: Global Offensive

Ytterligare en långlivad rackare som vi får stolt se på topp placeringarna! CS:GO som är det senaste i en lång rad av lyckade spel visar bara på vad man kan göra med något spel om man redan gjort rätt formula. Spelet är idag ett av världens mest seriösaste första person skjutarspel. CS:GO som är utvecklat och publicerats av samma skapare som Dota 2. Spelets framgång följer en enkel regel. Simpelt spel och mycket nöje. Detta ger resultat som CS:GO.