Aktuella spelsläpp | outofammo.se

outofammo.se

Spel online – dator, surfplatta, mobil & tv!

Aktuella spelsläpp

Hösten generellt och november i synnerhet är som regel en tid när de allra flesta nya spel släpps. Kan det möjligen ha något med att julen står för dörren? Hösten 2014 är inget undantag vad gäller detta. Här tar vi en titt på några av de hetaste spelen just nu.

FIFA 15

Det senaste spelet i FIFA-serien ligger alltid högt upp på topplistorna när det kommer till spel, så också FIFA 15. Ny avancerad grafik där spelarnas utseende är mer realistiskt än någonsin ihop med nya funktioner som ”Run Touch Dribbling” gör att spelupplevelsen blir något utöver det vanliga.FIFA 15 finns till PC samt en rad olika spelkonsoler, bland annat Playstation 4 och Xbox One.

Call Of Duty: Advanced Warfare

Även en annan spelserie har för vana att komma med ett nytt spel lagom till julhandeln, nämligen Call Of Duty. Advanced Warfare utspelar sig till skillnad mot sina föregångare en ganska bra bit in i framtiden, nämligen under 2050- och 2060-talet i en tid när reguljära arméer ersatts av privata företagsarméer. Den allra största av dessa är Atlas, vilken naturligtvis skall bekämpas. Ledare för Atlas är Jonathan Irons vars röst görs av ingen mindre än Kevin Spacey.Call Of Duty: Advanced Warfare finns till PC, Playstation 3 och 4 samt Xbox 360 och Xbox One.

Middle Earth: Shadow Of Mordor

Som namnet antyder så utspelar sig Middle Earth: Shadow Of Mordor i Sagan om ringen-världen, närmare bestämt mellan Hobbit och Sagan om ringen. Spelet går ut på att leda Tailon i hans försök att bekämpa Sauron som återvänt tilll Mordor.Middle Earth: Shadow Of Mordor finns till PC, Playstation 3 och 4 samt Xbox 360 och Xbox One.